Sortides de dia i activitats per escoles

AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT som una empresa dinàmica i versàtil amb experiència en el món del lleure educatiu gràcies a la gestió de les activitats i les colònies per escoles de diverses cases de colònies i allotjaments rurals (El Castell Vell, Casa de Colònies Mogent, Masia-Restaurant Can Llança, Aula de natura Can Bordoi…).

Ens agrada el lleure, ens agrada la nostra feina i ens agrada treballar colze a colze amb l’equip educatiu del centre que contracta els nostres serveis. Des del moment que hi ha el primer contacte fins al final del servei, entenem que una comunicació fluida i de qualitat és imprescindible pel bon funcionament de l’activitat i, per tant, per l’aprenentatge i el gaudi dels nens i nenes. Així, el nostre equip de coordinació s’encarregarà de contactar amb el responsable de la sortida i del grup per dissenyar i adaptar l’activitat a les necessitats i requeriments de cada grup.

A continuació podeu consultar el ventall d’activitats per escoles que oferim a l’Espai de Natura i Lleure El Cabirol, totes elles dinamitzades per monitors titulats en lleure i amb un espai ampli, verd, segur i equipat a la vostra disposició. Esperem que en gaudiu!