• Cohesiona el teu grup amb un bon dinar

Benvolguts usuaris,

us informem que des del 17 de desembre de 2018 fins el 18 de gener de 2019, ambdós inclosos, l’Espai de Natura i Lleure El Cabirol romandrà tancat per vacances. Gràcies, i disculpeu les molèsties!

El Cabirol és un espai de natura i lleure, tradicionalment conegut com Can Colomeró a les rodalies, i situat al terme municipal de Vallgorguina (a 15 minuts de la platja d’Arenys i a uns 40 minuts de Barcelona) on natura i lleure es troben per oferir als usuaris una experiència plaent i a l’hora amb harmonia amb l’entorn del Parc Natural del Montnegre i Corredor.

El Cabirol ofereix a famílies i grups la possibilitat de gaudir d’una jornada de lleure gràcies les 2 hectàrees d’espai exterior amb bosc, berenador amb 20 graelles i taules, terrassa, serveis, etc. Pel que fa els equipaments d’interior, comptem amb un edifici de 1200m2 amb una sala interior de més de 200m2, serveis (adaptats a persones amb mobilitat reduïda), bar i molt més. En fi, festes i celebracions en mig de la natura amb instal·lacions i equipaments per sentir-se com a casa.

Benvinguts!