Sortides de dia i activitats per escoles

AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT som una empresa dinàmica i versàtil amb experiència en el món de l’lleure educatiu gràcies a la gestió de les activitats i a els colònies per escoles de diverses cases de colònies i allotjaments rurals El Castell Vell , Casa de Colònies Mogent , Masia-Restaurant Can Llança , …).

Ens agrada el lleure, ens agrada la nostra feina i ens agrada treballar colze a colze amb l’equip educatiu del centre que contracta els nostres serveis. Des del moment que hi ha el primer contacte fins a la fi del servei, entenem que una comunicació fluïda i de qualitat és imprescindible paper bon funcionament de l’activitat i, per tant, per l’aprenentatge i el gaudi dels nens i nenes. Així, el nostre equip de coordinació s’encarregarà de contactar amb el responsable de la sortida i del grup per dissenyar i adaptar l’activitat a les necessitats i requeriments de cada grup.

Tota la informació sobre els  PROTOCOLS  d ‘ AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT , s’han elaborat a partir de les prescripcions establertes per la  DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT, EL DEPARTAMENT DE SALUT I EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I PROCICAT . Els documents propis d’aquestes àrees de l’administració, és poden consultar al següent enllaç .

A continuació podeu consultar el ventall d’activitats per escoles que oferim a l’Espai de Natura i Lleure El Cabirol, totes elles dinamitzades per monitors/es titulats en lleure i amb un espai ampli, verd, segur i equipat a la vostra disposició. Esperem que en gaudiu!