Sortides de dia i activitats per escoles

AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT som una empresa dinàmica de Llinars del Vallès, amb més d’una dècada de vivències en el món del lleure educatiu, l’esport, l’aventura i d’altres esdeveniments d’oci que gestionem en diversos espais de lleure i cases de colònies com El Castell Vell , Casa de Colònies Mogent , Masia -Restaurant Can Llança i Can Montclús / Complex Esportiu Júlia).

Ens agrada el lleure, ens agrada la nostra feina i ens agrada treballar colze a colze amb l’equip educatiu del centre que contracta els nostres serveis. Des del moment que hi ha el primer contacte fins a la fi del servei, entenem que una comunicació fluïda, imprescindible pel bon funcionament de l’activitat i, per tant, per l’aprenentatge i el gaudi dels nens i nenes. Així, el nostre equip de coordinació s’encarregarà de contactar amb el responsable de la sortida i del grup per dissenyar i adaptar l’activitat a les necessitats i requeriments de cada grup.

Tornen LES EXCURSIONS, Tornen les SORTIDES D’UN DIA!

Tota la informació sobre a a els MESURES DE PREVENCIÓPROTOCOLS  d ‘ AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT , creades a partir de les PRESCRIPCIONS establertes per la  DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT, EL DEPARTAMENT DE SALUT I EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I PROCICAT . Per consultar els documents propis d’aquestes Àrees de l’administració, cliqueu al següent enllaç .

Recordar que a l’ESPAI DE NATURA I LLEURE EL CABIROL, treballem amb exclusivitat de grups, per tant, estareu vosaltres soles amb exclusivitat a la instal·lació.

A continuació podeu consultar el ventall d’activitats per escoles que oferim, totes elles dinamitzades per monitors / es titulats en lleure i en un espai ampli, verd, segur i equipat a la vostra disposició. Esperem que en gaudiu!