Sortides de dia i activitats per escoles

AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT som una empresa dinàmica i versàtil amb experiència en el món de l’lleure educatiu  Gràcies a la gestió de les activitats i els colònies per escoles en Diverses cases de colònies i ALLOTJAMENTS RURALS   El Castell Vell , Casa de Colònies Mogent , Masia -Restaurant Can Llança , …).

Ens agrada el lleure, ENS agrada la nostra feina i ENS agrada Treballar colze a colze amb l’equip educatiu de l’centri que contracta Els nostres serveis. Des del Moment que hi ha el primer contacte Fins a la fi de l’SERVEI, entenem que una comunicació fluïda, imprescindible paper bon Funcionament de l’activitat i, per Tant, per l’Aprenentatge i el gaudi dels nens i nenes. Aixi, el Nostre equip de coordinació s’encarregarà de contactar amb el responsable de la Sortida i de el grup per DISSENYAR i adaptar l’activitat a les necessitats i requirements de cada grup.

TORNEN LES EXCURSIONS, TORNEN LES SORTIDES D’UN DIA!

Tota la informació sobre els MESURES DE PREVENCIÓPROTOCOLS  d ‘ AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT , creades a partir de les PRESCRIPCIONS establertes per la  DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT, EL DEPARTAMENT DE SALUT I EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I PROCICAT . Per consultar els documents propis d’aquestes Àrees de l’administració, clicar al següent enllaç .

Recordar que a l’ESPAI DE NATURA I LLEURE EL CABIROL, Treballem amb exclusivitat de grups i con los grups estables (grups bombolla) establerts de al centre, per Tant, estareu vosaltres Sols amb exclusivitat a la Instal·lació.

A continuació podeu consultar el ventall d’activitats per escoles que oferim, Totes elles dinamitzades per monitors / es Titulats en lleure i amb 1 espai ampli, verd, segur i equipat a la Vostra DISPOSICIÓ. Esperem que en gaudiu!